هسته انگور یکی از مواد خوراکی می باشد که در این روزها بسیار باب شده است ، سبک و طعم شیرینی دارد، از ارزش دارویی بالایی برخوردار است. این روغن که در کشورهای مختلف تولید می شود، غنی از فلاوانوئیدز، بتاکاروتن، ویتامین E و C است. این روغن به دلیل قیمت بالا، نتوانسته جای خودش را بین مردم کشور ما به خوبی باز کند اما خیلی ها معتقدند خواص فراوان آن به قیمت بالایش می چربد و به دلیل همین خواص است که باید آن را در سبد غذایی خانواده گنجاند.
آکاایران: خواص فوق العاده روغن هسته انگور
به گزارش آکاایران: بررسی های متعددی نشان داده اند که این روغن از گسترش سلول های سرطانی در ریه، روده، پروستات و معده جلوگیری می کند. همچنین ترکیب موجود در آن از آسیب رسیدن به مویرگ ها جلوگیری می کند.
این روغن خواص بسیاری دارد و می تواند به تسکین رگ های واریسی و عروق عنکبوتی کمک کند، از بروز سرطان پیشگیری کند و سندرم پیش از قاعدگی را کاهش داده و از بروز حفره های دهانی پیشگیری کند.
همچنین دارای خواص ضد التهابی، ضد آْلرژی، ضد سرطانی می باشد. از این روغن برای درمان آکنه، درماتیت، آفتاب سوختگی و لکه های ناشی از بروز سن، دیابت،فشارخون بالا، آرتریت روماتوئید، آب مروارید، دژنراسیون ماکولار و چین و چروک های پوست استفاده می شود.
منبع :
متاسفانه برخی از متقلبان روغن زیتون را با روغن های نباتی دیگر مثل روغن سویا یا کلزا ترکیب می کنند، لذا بیماران و افراد سالمی که به امید بهره مندی از ویژگی های ممتاز روغن زیتون اقدام به تهیه آن می کنند باید هنگام استفاده بوی آن را احساس کنند یا به طور جزیی بوی سبزی یا سیب را استشمام کنند، البته باید در نظر بگیریم که منجمد شدن روغن زیتون در مکان های خنک و فصول سرد سال فرآیندی طبیعی است، ولی در دمای معمولی به حالت اولیه خود بر می گردد.
حرارت، اکسیژن و نور ارزش غذایی روغن ها را پایین می آورد، از این رو بهتر است روغن زیتون در یخچال، دور از حرارت گاز و ظرف دربسته نگهداری شود، در واقع در شرایط مطلوب روغن زیتون حدودا شش ماه تا یک سال ماندگاری دارد، البته بهتر است روغنی بخریم که در قسمت قفسه عقب فروشگاه قرار دارد، چراکه نور شدید باعث فساد آن می شود.روغن زیتون از چربی غیر اشباع یک زنجیره ای تشکیل شده و خطر بروز بیماری های قلبی- عروقی را از طریق کاهش سطح LDL و افزایش سطح HDL پایین می آورد.
منبع :