ساخارین
نام دیگر: Sweet’N Low
کالری: صفر
منابع: انواع نوشیدنیها، محصولات کنسروی و آبنباتها
اوایل
دهه 1970، تحقیقات روی نمونههای حیوانی نشان دادند ارتباطی بین مصرف
ساخارین و ابتلا به سرطان مثانه وجود دارد. به همین دلیل، مراجع قانونی در
سال 1981 قانونی را تصویب کردند که استفاده از برچسب هشدار را برای تمامی
محصولات حاوی ساخارین الزامی میکرد. با اینحال، تحقیقات بیشتر در
سالهای بعدی نشان دادند یافتههای قبلی فقط در مورد موشهای آزمایشگاهی
اعتبار دارند و مصرف ساخارین باعث ابتلا به سرطان میان انسانها نمیشود.
در
سال 2000 بود که «برنامه ملی سمشناسی آمریکا»، نام ساخارین را از فهرست
عناصر سرطانزا حذف کرد و مراجع قانونی هم قانون استفاده از برچسب هشدار را
لغو کردند. با وجود تمام کشوقوسهای ذکرشده، CSPI همچنان ساخارین را در
فهرست «اجتناب» خود قرار میدهد و مسوولان آن معتقدند حذف قانون پیشین توسط
مراجع قانونی، میزان استفاده از ساخارین را توسط مردم افزایش میدهد.