ویتامین B۵ انرژی بدن را زیاد میکند، توانایی بدن را برای سوزاندن چربی ذخیره شده افزایش میدهد و تحمل رژیم لاغری را برای شما قابل قبول تر میکند.
هر گونه کمبود این ویتامین به مقدار چربی مصرف شده بستگی دارد. این ویتامین، در تولید انرژی و عملکرد صحیح غده فوق کلیه (آدرنال) نقش دارد. منابع این ویتامین عبارت است از: جگر و قلوه، گوشت، مرغ، آجیل، سبوس گندم، تخم مرغ، جو، لوبیا، نان گندم و سبزیجات برگ سبز.
ویتامین B۳ نیز همانند ویتامین B۲، برای تولید هورمون تیروئید لازم میباشد. این ویتامین همچنین قسمتی از فاکتور تحمل گلوکز میباشد و هرگاه که قند خون بالا رود، آزاد میشود. منابع غذایی این ویتامین عبارت است از: سبوس گندم، جگر، تن، بوقلمون، مرغ، گوشت، تخم مرغ، ماهی سالمون (آزاد)، جو، پنیر، میوه خشک و برنج قهوهای و مخمرآبجو یافت میشود.