رازهای سلامتی

سلامت باشید

رازهای سلامتی

سلامت باشید

مصرف چای سیاه و سبز سبب کاهش خطر سکته مغزی می‌شود

در مقاله‌ای منتشر شده در سال ۲۰۰۹ بیان شده بود مصرف چای سیاه و سبز سبب کاهش خطر سکته مغزی می‌شود، افرادی که ۳ فنجان یا بیشتر چای می‌نوشند، خطر ابتلا به سکته مغزی را تا ۲۱ درصد کاهش می‌دهند.

سلامتی بدن

چای سیاه سبب ایجاد پلاک می‌شود

مطالعاتی که توسط انجمن سلامت تجارت چای تامین می‌شود، نشان داد که چای سیاه سبب ایجاد پلاک می‌شود و رشد باکتری‌هایی را که سبب ایجاد حفره‌ها و پوسیدگی دندان می‌شود را محدود می‌سازد. پلی فنول‌ها در چای سیاه یافت می‌شوند و از باکتری‌های ایجاد کننده حفره عبور می‌کنند و مانع رشد آنزیم‌های باکتریایی می‌شوند.