رازهای سلامتی

سلامت باشید

رازهای سلامتی

سلامت باشید

مزایای مصرف یک رژیم غذایی پر فیبر کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت است

از دیگر مزایای مصرف یک رژیم غذایی پر فیبر کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت است اما اکنون محققان امیدوارند که این رژیم غذایی بتواند به مبارزه با آنفلوآنزا نیز کمک کند.

آنفلوآنزا یکی از شایع ترین عفونت های ویروسی در جهان است بطوری که هر سال بیش از 20 درصد جمعیت جهان را تحت تاثیر قرار می دهد.

به گفته محققان دانشگاه موناش، مصرف سطوح بالای فیبر غذایی اثرات آسم و آلرژی ها را بر ریه ها کاهش می دهد و بدن را در برابر ویروس ها مقاوم تر می سازد.

از دیگر مطالب وب سایت دیدن حاصل فرمایید:

چرا می‌گوییم غلات یا حبوبات جوانه‌زده مفیدتر است؟

چرا می‌گوییم غلات یا حبوبات جوانه‌زده مفیدتر است؟ طی جوانه زدن، نشاسته، پروتئین و چربی‌های موجود در دانه به واحدهای کوچک‌تری تجزیه می‌شود و قابلیت هضم و جذب‌ بهتری پیدا می‌کند. در این فرآیند میزان ویتامین و املاح معدنی دانه همچون کلسیم، فسفر، منیزیم، ویتامین‌های گروه B و پروتئین آن دو تا سه برابر و حتی بیشتر افزایش می‌یابد، اما از کالری و کربوهیدرات‌ آن دو برابر کاسته می‌شود. البته لازم است بدانید کاهش کالری به معنای حذف کالری نیست. اگر در صد گرم گندم 400 کالری انرژی نهفته باشد در همین میزان جوانه آن 200 کالری انرژی وجود دارد و مصرف یک فنجان جوانه می‌تواند تامین‌کننده بخش عمده‌ای از نیاز روزانه بدن ما باشد.